Festivalul "Copii pentru Copii - Sf. Sava de la Buzau" ~ Editia 2016 - BUZAU ~ Parcul Crang - 25 Iunie 2016
Pastrarea sufletelor curate din copilarie traind in Hristos ! MARE ESTE DUMNEZEU !
Fundatia pentru Copii Sf. Sava Buzau
fundatia-Sf-Sava

...asa am ajuns eu sa-l iubesc pe Parintele Mihail Milea, iata povestea...randuita de Dumnezeu...

SCRISOARE DESCHISA din 2011,
Salcieanu George
- Manager Site www.GradiniteBucuresti.ro si Organizator Festivalul "Copii pentru Copii - Sf.Sava de la Buzau"

familia-salcieanu

Dragi Colaboratori / Parinti / Oameni bine-credinciosi,

anul acesta 2011, poate mai mult ca oricand, mi-am propus sa ma implic si in activitati de voluntariat si caritate - intrajutorare si binefacere, indreptate cu precadere catre copiii necajiti sau orfani, se vede bine ca omul cand devine mai matur in varsta ii vin in minte si ganduri mai curate, pe langa goana nebuna dupa bani pentru a supravietui cu firma in aceasta economie de piata prea capitalizata, uitand deseori si de alte aspecte deosebite ale vietii omului - grija si de ce nu iubirea, fara sa fim poeti sau farisei, pentru cei apropiati de noi, mai necajiti in viata - calitati normale pana la urma, atat de mult iubite de Dumnezeu, Izvoratorul lor.

Va scriu aceasta scrisoare deschisa nu ca sa fac eu teorie cu dvs pe aceste teme, nu sunt Preot de formatie si ar fi o ipocrizie din partea mea cat timp dvs, sunt sigur, ati avut mai multa aplecare sau deschidere pentru astfel de virtuti, primiti mesajul va rog mai mult ca o confesiune unor prieteni si parere de rau ca poate puteam sa ma alatur si eu cumva mai devreme, oamenilor care mai si daruiesc.

De 7 ani de zile lucrez si dezvolt site-ul - www.GradiniteBucuresti.ro - Ghid on-line bucurestean de pe Internet, dedicat firmelor din domeniul: servicii / bunuri adresate copiilor - in primul rand Gradinite Particulare / After School-uri / Scoli particulare din Bucuresti - timp in care am crescut si eu alaturi de clientii mei, m-am casatorit si am 2 fetite superbe, lucru afirmat de orice parinte. Pe site-ul meu am promovat si publicat si actiuni de Caritate, „dar sa vada altii", o implicare mai activa si concreta cu sinceritate admit ca nu am avut.

Prin intermediul parintilor mei din Buzau, am cunoscut, mergand la Biserica impreuna cu dansii, un Preot cu mult har de la Dumnezeu, care efectiv m-a cucerit si mi-a dat speranta umplerii la toate aceste goliciuni ale sufletului - Pr. Prof. Dr. Mihail Milea - persoana care pentru unii dintre dvs. poate fi cunoscuta, caci notorietatea dansului e nationala, avand aparitii si la TV (ProTV l-a numit un Roman de nota 10), iar pe Internet daca veti da o cautare pe Google, multe site-uri si articole de presa il prezinta.

parintele-Milea-Mihail

E o bucurie pentru mine sa vi-l prezint si dvs, poate chiar pacatuiesc de-mi permit sa-l caracterizez, lauda intre oameni pana la urma e un rau inconstient, dar vorbele de apreciere la adreasa dansului pur si simplu nu pot sa le opresc:
- pe langa profesia de suflet de Preot, care i se potriveste pe deplin, la Catedrala Sfantul Sava - Buzau, are statutul de Profesor Doctor, fiind si Scriitor de carti duhovnicesti, precum si Poet, de curand debutant.
- Pr. Prof. Dr. Mihail Milea este un patriot cu crez adevarat, cu gandul mereu si catre romanii din Republica Moldova - Basarabia.
- mai presus de toate acestea putin stiute de mine din intregul sau, ceea ce m-a impresionat si-l caracterizeaza cel mai mult, este DRAGOSTEA PENTRU OAMENII DIN JURUL DANSULUI si DRAGOSTEA PENTRU OAMENII SI COPIII NEVOIASI, fiind un om care, in afara slujbei lui Iisus Hristos ca Preot in Biserica Crestin Ortodoxa, si-a concentrat toate eforturile sale numai in slujba oamenilor si copiilor nevoiasi, prin numeroase proiecte de binefacere si caritate, pentru dansul niciodata nu a luat vreun leu sau alt folos, tot orasul - Buzau - stie acestea si-l respecta si-l iubesc tare mult.
- Pr. Prof. Dr. Mihail Milea este un om in floarea varstei, cu vitalitatea si optimismul unuia ce tine post, care daca l-ai intalni si personal, te va polariza imediat cu harul sau de binecuvantat
- toate activitatile sale umanitare de intrajutorare se desfasoara numai legal in cadrul "Fundatiei pentru copii Sfantul Sava", al carei site se gaseste la adresa: www.SfSavaBZ.ro.

fundatia-Sf-Sava-Buzau

Daca veti intra pe site puteti sa observati si dvs numeroasele proiecte initiate, mentinute si dezvoltate de Pr. Prof. Dr. Mihail Milea, in toata tara :

- Catedrala municipala Sf. Sava de la Buzau

catedrala

- Campusul pentru copii Sf. Sava din Bisoca

campusul-bisoca

- Cantina sociala pentru copii Sf. Sava

cantina

- Muzeul Sf. Sava

muzeu

- Scoala de arte si meserii Sf. Sava

scoala-de-arte-si-meserii

- Institutul Ortodox Roman de Stiinte Creationiste

institutul-ortodox

- Centrul de urgenta Violenta in familie

centrul-de-urgenta

- Biblioteca de carte religioasa "Dionisie Romano"

biblioteca

- Asezamantul pentru batrani Sf. Sava din Campeni

campeni

- Microferma agricola Sf. Sava

microferma

- Gradina zoologica Sf. Sava

zoo

- Bisericuta copiilor Sf. Sava de la Buzau

bisericuta-copiilor

- Corul de copii Sf. Sava

cor

- Editura Sf. Sava de la Buzau

editura

- Cimitirul Sf. Sava

cimitir

- Tabara Sf. Sava de la Buzau pentru tineri Maliuc-Tulcea

maliuc

- Asezamantul pentru varstnici Sf. Sava - Pietroasele

pietroasele

numeroase activitati care s-au realizat binenteles cu ajutorul lui Dumnezeu si al oameniilor buni si credinciosi, care l-au sustinut fiecare cum a putut.

In prezent Pr. Prof. Dr. Mihail Milea se lupta, ca toata lumea, si dansul cu aceasta Criza si situatie economica grea din tara, malefica pana la urma, sa supravietuiasca chiar cu "Fundatia pentru copii Sfantul Sava", fiind intr-o situatie financiara delicata, cateodata de „sub zero".

Dragi Prieteni, traim in prezent niste vremuri grele, dar sa fim multumiti mereu cu ce ne-a dat Dumnezeu si sa nu uitam niciodata ca acestea sunt daruri de la Dansul, pe care trebuie sa le impartim si cu cei mai amarati !

Ar fi minunat daca si dvs ne-ati putea ajuta cu orice sponsorizare-donatie proprie, toate vor fi apreciate cu recunostinta si bine primite, indiferent de valoarea lor - bani, bunuri, produse, servicii, etc., „comori in cer sa strangem !"; perfect ar fi si daca la randul dvs. ati putea sa ne duceti mesajul mai departe si sa ne faceti familiari la persoane cunoscute, parinti, oameni de afaceri, oameni bine credinciosi "Fundatia pentru copii - Sfantul Sava" - www.SfSavaBZ.ro - care merita orice ajutor, binevenit de la orice om.

Parintele Prof. Dr. Mihail Milea s-a exprimat cu umilinta si smerenia unui om de Biserica, ca "si o coala de hartie daca primeste pentru Fundatia Sf.Sava este recunoscator si o va folosi in activitatile sale caritabile de sustinere a acesteia", cu siguranta se va ruga la Dumnezeu pentru cei milostivi, asadar orice ajutor este bine-venit si bine-primit, daca ar fi si in Bani, de care iata exista nevoie binenteles si pentru astfel de fapte, ar fi minunat.

Fundatia pentru copii Sfantul Sava
Cont: B.R.D. Sucursala Buzau
LEI: RO25BRDE100SV01921611000
EURO: RO61BRDE100SV01675481000
Adresa: Buzau, Str. Bistritei nr. 19
Tel/Fax: 0238/710.349
Web: www.sfsavabz.ro
E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
C.F. 5681027
Hot. Jud. Buzau nr. 13/14.04.1993

fundatia-Sf-Sava-Buzau

Inscrieti-va numele in cartea vesniciei lui Dumnezeu prin ajutorarea -
Fundatiei pentru copii Sfantul Sava !

Veniti ucenicilor ai lui Hristos, insetati dupre imparatia cea cereasca !
Doamne ajuta ! MARE ESTE DUMNEZEU !

 

SPONSORI

RoStar
RoStar - Biscuiti pe gustul tau!

EURODIDACTICA
EURODIDACTICA  - Materiale didactice

Editura LITERA
Editura LITERA - Carti online

Didact Forum
Didact Forum - MaterialeDidactice.ro

Editura DIANA
Editura DIANA ~ Educatie de calitate pentru fiecare

Gradinita - Copilaria
Gradinita Copilaria

Gradinita Arc-En-Ciel
Gradinita Arc-En-Ciel

Decorativ-Art
Decorativ-Art

Stickero
Stickero

 PARTENERI 

- Fundatia Sf.Sava-Buzau: www.SfSavaBZ.ro

Fundatia-Sf-Sava

GradiniteBucuresti.ro

GradiniteBucuresti.ro

CalendarulCopiilor.ro

CalendarulCopiilor.ro

Radio Itsy Bitsy
~ Bucurie in familie

Radio Itsy Bitsy ~ Bucurie in familie

- Primaria Municipiului Buzau: www.PrimariaBuzau.ro

Primaria Municipiului Buzau